Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor

In- & verkoop​

Berluni Automotive houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop en verkoop van de mooiste bolides. Wij houden 24/7 verschillende platformen in de gaten om de meest nette bolides te vinden. Eventuele inruil van een auto op een van onze automobielen is eventueel mogelijk tegen handelsprijzen.

Im- & export

U heeft zelf lang gezocht en eindelijk uw droomauto gevonden, alleen staat deze te koop in het buitenland. En nu? Wij zullen samen met u om de tafel gaan zitten, ziet de door u gevonden auto er keurig uit? Dan kunnen we samen met u gaan kijken naar wat de mogelijkheden zijn om de desbetreffende bolide veilig en betrouwbaar naar Nederland te halen.

Kleine reparaties

Bij Berluni hebben wij de mogelijkheid om kleine reparaties uit te voeren. Benieuwd of uw reparatie bij ons mogelijk is? Neemt u dan contact met ons op.

Zoekopdracht

Bent u toe aan een nieuwe auto maar heeft u geen zin, tijd of enig idee hoe u nou een goede nieuwe of tweedehandse auto vind? Geen probleem! Klopt u dan gerust bij ons aan. Wij kunnen samen met de punten die u zoekt in een auto een zoektocht starten naar de voor u perfecte auto. Groot of klein, nieuw of oud. Bij ons is van alles mogelijk, zolang we samen tot een mooi resultaat komen.

Consignatie verkoop​

Wanneer de tijd rijp is, en u toe bent aan een nieuwe auto is het ook mogelijk om uw huidige auto bij ons te koop te zetten. Er gaat veel tijd zitten in het zelf verkopen van een auto. Een aantal punten die we bij consignatie verkoop voor u regelen; Fotografie Wij zorgen voor goede foto's bij ons op locatie. Advertenties Wij bieden de auto op verschillende platformen aan, zowel bij ons op de site als op platformen zoals Marktplaats. Bezichtigingen Mogelijke kopers kunnen de auto bij ons pand bezichtigen, dit betekent dus ook dat wij de auto op dit moment tot onze beschikking nodig hebben. Snelle verkoop Door onze lange en vele ervaring kunnen wij uw auto sneller verkopen dan u als particulier.