Over ons

‘A proposito di Berluni’

Met een jarenlange passie voor automobielen én het ondernemen werd Berluni Automotive in 2019 opgericht en gevestigd in Enschede, Overijssel. Nu, wat later is er beschikking over een bezoekadres in Haaksbergen. Bij de naam Berluni komen de eerste Italiaanse roots al naar boven, hiermee wordt dan ook wel duidelijk dat dit Zuid-Europese land een grote rol speelt binnen het bedrijf en zij gek zijn van Italiaanse auto’s. Luc zijn grootvader komt hier vandaan, en hier heeft hij dan ook zijn achternaam Bertolo aan te danken. Om het totale plaatje compleet te maken ligt de focus op de in -en verkoop van ‘belle macchine’ 

“Mijn naam is Luc Bertolo, geboren in 2003 en hard op weg om een grote rol te creëeren binnen de Automotive-branche. Ik denk graag mee, zoek de perfecte auto & biedt enkel auto’s op voorraad aan wanneer het plaatje helemaal klopt!
Heeft u vragen, advies nodig of bent u geïnteresseerd in één van de aangeboden auto’s?
Ik kom graag in contact, dan kunnen we er samen een feestje van maken. Want dat is het belangrijkste, toch?”

Onze kwaliteit geeft u rust ” Een duidelijk motto waar dan ook alles aan gedaan wordt om dit waar te maken. U heeft het comfort & de luxe, Luc regelt de rest.

Door een veelzijdig netwerk zijn er mogelijkheden om vele diensten in de branche aan u te leveren. Uiteraard ook weer van hoge kwaliteit.
Velen waren u de afgelopen tijd al voor, dus wanneer mag Berluni uw pèrfecte auto leveren?

Luc Bertolo

E-mail: l.bertolo@berluni.nl
Tel: +31 (0)6 835 585 36

KVK 88698513
Vestigingsnr. 000044326149
Julie de Graaglaan 61
7545 RM  Enschede

Bezoekadres op afspraak:
Bouwstraat 17D
7483 PE  Haaksbergen